Grand Prix Racing Online Регистрација

Формулар за регистрација

Име:Презиме:Е-маил:


Лозинка:Verification:

Верификацијата е неуспешна!


Со регистрирање вие се согласувате на Правила на сервисот и Правила за играта

Информации за регистрирање

Добредојдовте на Гран При Рејсинг Онлајн!


Вие сте на еден чекор од тоа да станете тркачки менаџер во фантастичниот онлајн гранд при менаџерски симулатор!

Главни делови на играта:

  • Стратешка моторспорт менаџерска игра
  • Слободно и бесплатно да се игра
  • Стратегијата и планирањето е клуч за да се победи
  • Нема плати-за да победиш апликации
  • Лесно да се започне
  • Менаџери од 154 земји
  • Голема активност на корисниците на играта