Grand Prix Racing Online - Politika e privatesisë

0. E rëndësishme

Ky është një përkthim i lirë i Politikave te Privatesis se GPRO. GPRO nuk është përgjegjëse për gabime në këtë përkthim. Nëse keni ndonje dyshim dhe në rast të një mosmarrëveshje, versioni në gjuhën angleze është gjithmonë i saktë.


Note: In case you are an EU citizen, our extended GDPR compliant privacy policy applies to you.

1. Njoftim

Kjo politikë ju mundeson qe te dhenat e juja ne Grand Prix Racing Online, GPRO - Classic racing manager("GPRO") të jen plotesisht te sigurta dhe te shikohen vetem kur ju vizitoni faqen www.gpro.net. Qëllimi i kësaj politike është të ju informojme për mbledhjen e informacionit dhe menyren si perdoret nga ne. Kurdo që të dorëzosh informatat personale në këtë faqe do të jetë subjekt i kësaj politike te privatesis.

2. Mbledhja e informatave

Kur ju regjistroheni ne GPRO ne ju kërkojmë emrin, daten e lindjes, e-mail adresën dhe gjininë. Pasi të jeni të regjistruar tek ne, ju me nuk jeni anonim. Ne automatikisht marrim informacionin nga browser-i juaj duke përfshirë edhe IP adresën tuaj, faqja nga keni marr vesh per lojen, dhe informata nga "cookies" per GPRO. Ky informacion është përdorur për të ruajtur dhe përmirësuar sigurinë tonë, si dhe për të ruajtur punen e saktë të GPRO.

Our website and applications allow you to optionally upload your images for various purposes, such as profile pictures or other content submission related to your account. Please be aware that any images submitted to our platform may be stored on our servers for future use. We do not share these images with third parties, however such images, unless otherwise stated, can be viewed by other users within the platform. By submitting an image to our platform, you acknowledge and consent to our collection, storage and use of your image within the platform.

3. Disponueshmëria e Informacionit

Informacioni i paraqitur në GPRO mund të jetë i dukshem në faqen e internetit GPRO. Kjo përfshin emrin tuaj, datën e lindjes, e-mail adresen, kombësinë, gjininë dhe detajet e hyrjes. E gjitha cfarë beni ne GPRO mund të zbulohet në publik në çdo kohë, pa njoftim paraprak për ju. Stafi i GPRO mund të ketë qasje në informata më të hollësishme personale se publiku i gjerë. Mbajtesi i faqes mund të jetë në gjendje për të parë emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe detajet tjera për të ruajtur sigurinë. Mbajtesi i faqes(Krijuesi) është në gjendje të modifikojë ose të ndryshojë ndonjë informacion personal apo preferencat që ju keni paraqitur në këtë faqe interneti.

4. Përdorimi i informacionit nga GPRO

Të dhënat personale ne GPRO nuk mund te shiten, te ipen te te tjeret apo te huazohen. Nese ju e beni kete ateher ne do te marrim masa kunder jush per shkak se policia e privatesis nuk e lejon kete gje.

5. Përdorimi i Cookies

Nje cookie është një sasi e vogël e të dhënave, e cila shpesh përfshin një identifikues unik anonim që është dërguar në shfletuesin tuaj nga kompjuteri apo një faqe interneti dhe e cila ruhet ne hard drajverin e PCs tende. Çdo faqe e internetit mund të dërgoj cookien e vet në shfletuesin tënd, nëse preferencat e shfletuesit tuaj për të lejuar atë, por (për të mbrojtur privatësinë tuaj) vetëm your browser lejon një web site për të hyrë në cookies ajo tashmë ka dërguar te ju, nuk cookies për të ju dërguar nga të tjera faqet. GPRO mund të vendosë, dhe GPRO qasje cookies në kompjuterin tuaj. Këto cookies janë të nevojshme për një numër arsyesh, duke përfshirë por pa u kufizuar në: • Sigurimi i informacionit dhe akses në bazën e të dhënave për lojtar relevant dhe. • Mbajtja e preferencat e përcaktuara nga lojtar përdorur, ndërsa për të GPRO. Tonë • Përcaktimi i përdoruesit e regjistruar gjithsej vlerësim të dhënave vëllime dhe kapacitetet e kërkuara. Kryerjen e kërkimit • në të përmbajtjes GPRO dhe shërbimeve për të përmirësuar fushat e shërbimit në të ardhmen. • Mbrojtja e sigurisë e llogarisë tuaj nga shkaktuar për hyrje të ri-të një fjalëkalim të kaluar pas një kohe të caktuar.

6. Notice concerning children

GPRO is a general audience site, none of our content is specifically aimed at children under 13 years of age. We understand and are committed to respecting the sensitive nature of children's privacy online, and as such do not knowingly collect any personal information from any user under the age of 13. If we learn or have reason to suspect that a site or app user is under the age of 13, we will promptly delete any personal information in that user's account.

7. Removal of personal account information

To remove your account and personal information use the in-app option for account deletion located in the settings of your profile.